Terra nova menu
-
Cominciare
-
BRUSCHETTA
Pruimtomaat | Knoflook | Buffelmozzarella | Basilicum
-
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE
80 gr. San Daniele | Salad pea
-
Antipasti
-
VITELLO TONATO
Rose gegaarde kalfsmuis | Tonijnsaus | Appelkappertjes
-
CARPACCIO TRADIZIONALE
Ossenhaas | Citroenolie | Parmezaan | Rucola | Pijnboompitten
-
GAMBERI CON NDUJA
Scampi | Nduja | Geroosterde tomatensaus | Olijfolie | Crostini
-
CAPESANTE E CAPONATA
Coquille | Courgette | Kappertjes | Paprika | Rozijnen | Pijnboompitten
-
SFOGLIA CON POMODORI
Bladerdeeg | Tomaatjes | Mascarpone | Olijfolie | Tijm
-
BURRATA
Burrata kaas | Cherrytomaat | Pesto Genovese | Focaccia
-
NOVA SPECIALES
-
RISOTTO AL POMODORO
Risotto | Tomaat | Buffelmozzarella | Basilicum
-
linguine primavera
Linguine | Spinazie | Bimi | Courgette | Buffelmozzarella
-
TAGLIATELLA AL RAGÙ
Tagliatella | Gehakt | Rode wijn | Tomaat | Wortel | Bleekselderij
-
LINguine aglio e olio CON GAMBERI
Linguine | Rode peper | Olijfolie | Knoflook | Cherrytomaat | Scampi’s
-
LINGUINE VONGOLE
Linguine | Vongole | Cherrytomaat | Rode peper | Knoflook | Peterselie
-
Pesce
-
SCORFANO CON PEPERONATA
Gebakken roodbaars filet | Peperonata | Krieltjes | Olijfolie
-
TONNO
Tonijnsteak | Couscous | Saffraan | Courgette | Peterselie
-
Carne
-
OSSOBUCO ALLA MILANESE
Zacht gegaarde kalfsschenkels | Wortel | Bleekselderij | Uien | Getoast brood
-
LONZA DI MANZO
Runderlende | Seizoensgroenten | Crème van zoete ui | Polenta | Salsa verde
-
Dolci
-
Panna Cotta
Room | Bergamot | Framboos
-
CANNOLI GIGANTI
Cannoli | Ricotta | Amarena kersen | Witte chocolade | Yoghurtijs
-
Tiramisu
Espresso | Savoiardi | Mascarpone | Amaretto
-
FORMAGGI NIZET
Diverse kazen van Nizet’s | Zuidvruchtenbrood | Compote