Terra nova menu

  • Cominciare
  • BRUSCHETTA

    Pruimtomaat | Knoflook | Buffelmozzarella | Basilicum

  • PROSCIUTTO DI SAN DANIELE

    80 gr. San Daniele | Salad pea

  • Antipasti
  • VITELLO TONATO

    Rose gegaarde kalfsmuis | Tonijnsaus | Appelkappertjes

  • CARPACCIO TRADIZIONALE

    Ossenhaas | Citroenolie | Parmezaan | Rucola | Pijnboompitten

  • GAMBERI CON NDUJA

    Scampi | Nduja | Geroosterde tomatensaus | Olijfolie | Crostini

  • CAPESANTE E CAPONATA

    Coquille | Courgette | Kappertjes | Paprika | Rozijnen | Pijnboompitten

  • SFOGLIA CON POMODORI

    Bladerdeeg | Tomaatjes | Mascarpone | Olijfolie | Tijm

  • BURRATA

    Burrata kaas | Cherrytomaat | Pesto Genovese | Focaccia

  • NOVA SPECIALES
  • RISOTTO AL POMODORO

    Risotto | Tomaat | Buffelmozzarella | Basilicum

  • linguine primavera

    Linguine | Spinazie | Bimi | Courgette | Buffelmozzarella

  • TAGLIATELLA AL RAGÙ

    Tagliatella | Gehakt | Rode wijn | Tomaat | Wortel | Bleekselderij

  • LINguine aglio e olio CON GAMBERI

    Linguine | Rode peper | Olijfolie | Knoflook | Cherrytomaat | Scampi’s

  • LINGUINE VONGOLE

    Linguine | Vongole | Cherrytomaat | Rode peper | Knoflook | Peterselie

  • Pesce
  • SCORFANO CON PEPERONATA

    Gebakken roodbaars filet | Peperonata | Krieltjes | Olijfolie

  • TONNO

    Tonijnsteak | Couscous | Saffraan | Courgette | Peterselie

  • Carne
  • OSSOBUCO ALLA MILANESE

    Zacht gegaarde kalfsschenkels | Wortel | Bleekselderij | Uien | Getoast brood

  • LONZA DI MANZO

    Runderlende | Seizoensgroenten | Crème van zoete ui | Polenta | Salsa verde

  • Dolci
  • Panna Cotta

    Room | Bergamot | Framboos

  • CANNOLI GIGANTI

    Cannoli | Ricotta | Amarena kersen | Witte chocolade | Yoghurtijs

  • Tiramisu

    Espresso | Savoiardi | Mascarpone | Amaretto

  • FORMAGGI NIZET

    Diverse kazen van Nizet’s | Zuidvruchtenbrood | Compote