Terra nova menu
-
Cominciare
-
BRUSCHETTA
Pruimtomaat | Knoflook | Buffelmozzarella | Basilicum
-
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE
San Daniele | Salad pea
-
Antipasti
-
VITELLO TONATO
Rose gegaarde kalfsmuis | Huisgemaakte tonijnsaus Appelkappertjes
-
CARPACCIO TRADIZIONALE
Ossenhaas | Citroenolie | Parmezaan | Rucola | Pijnboompitten
-
TONNO PEPERONI E CAPPERI
Tonijn | Punt paprika | Ansjovis | Kappertjes
-
CAPESANTE GRATINATE
Coquille | Artisjok | Peterselie | Broodkruim | Boter
-
PARMIGIANA DI MELANZANE
Aubergine | Parmezaan | Tomaat
-
Burrata inverno
Burrata kaas | Schorseneren | Radicchio | Sinaasappel | Chili | Venkelzaad | Salie
-
NOVA SPECIALES
-
LINguine aglio e olio
Linguine | Rode peper | Olijfolie | Knoflook | Cherrytomaat
-
CANNELONI RICOTTA E SPINACI
Cannelloni | Spinazie | Tomaat | Ricotta | Mozzarella
-
RISOTTO NERO PULPO
Risotto | Inktvis inkt | Octopus | Citroen
-
LINGUINE COZZE ALLA PUTTANESCA
Linguine | Mosselen | Olijven | Kappertjes | Knoflook | Rode peper
-
PAPPARDELLE SPEZZATINO
Pappardelle | Runderstoof | Tomaat | Rode wijn | Rozemarijn
-
Pesce
-
CACCIUCCO DELLA TERRA
Stoofpotje van vis | Mosselen | Gamba | Lupini | Venkel | Olijfolie | Brood
-
IPPOGLOSSO CON PIZZAIOLA
Heilbotfilet | Crème van aardappel | Olijven | Preiharten | Kappertjes | Tomatensaus
-
Carne
-
SCALOPPINA AL PROSCIUTTO DI PARMA
Kalfsoester | Parma ham | Palmkool | Krieltjes | Jus van salie
-
LONZA DI MANZO
Runderlende | Paddestoelen | Wortel | Geroosterde krieltjes | Jus van eekhoorntjesbrood
-
Dolci
-
PANNA TORTA DI POLENTA ALL’ARANCIA
Sinaasappel | Amandelmeel | Polenta | Vanille roomijs
-
CANNOLI GIGANTI
Cannoli | Ricotta | Dulce de leche | Walnoot | Chocolade sorbet
-
Tiramisu
Espresso | Savoiardi | Mascarpone | Amaretto
-
FORMAGGI NIZET
Diverse kazen van Nizet’s | Zuidvruchtenbrood | Compote
-
TARTUFI DI CIOCCOLATA
Wisselende selectie van Italiaanse chocoladetruffels