Terra nova menu
-
Cominciare
-
BRUSCHETTA
Pruimtomaat | Knoflook | Buffelmozzarella | Basilicum
-
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE
San Daniele | Salad pea
-
antipasti
-
VITELLO TONATO
Rose gegaarde kalfsmuis | Huisgemaakte tonijnsaus Appelkappertjes
-
CARPACCIO TRADIZIONALE
Ossenhaas | Citroenolie | Parmezaan | Rucola | Pijnboompitten
-
CAPESANTE terra nova
Coquille | Jam van tomaat | Parmezaan | Zeekraal | Bladerdeeg
-
GAMBERETTI SPACCATI GRANDI
Splitgarnaal | Boter van knoflook en peterselie | Tomaat | Broodkruim
-
zuppa di cavolo RAPA
Koolrabisoep | Pecorino | Broodkruim | Peterselie | Chili
-
BURRATA CON ZUCCHINE GRIGLIATE
Burrata | Courgette | Bundelzwam | Olie van oregano
-
NOVA SPECIALES
-
risotto AL ZUCCA
Risotto | Pompoen | Parmezaan | Pancetta
-
gnocchi al pesto di noci
Gnocchi | Pesto van walnoten | Paddestoelen | Parmezaan | Balsamico
-
pappardelle con spezzatino
Pappardelle | Runderstoof | Rode wijn | Tomaat | Rozemarijn
-
LINGUINE aglio e olio con gamberi
Linguine | Rode peper | Olijfolie | Knoflook | Kerstomaatjes | Scampi’s
-
linguine nero con cozze e pomodorini
Linguine | Mosselen | Pijlinktvis | Coquille | Tomaatjes
-
Pesce
-
brodetto
Visstoofpotje | Olijven | Tomaat | Mosselen | Scampi | Venkel | Aardappelen
-
ALA DI RAGGIO
Rogvleugel | Kappertjes | Olijven | Peterselie | Krieltjes
-
Carne
-
ossobuco alla milanese
Zacht gegaarde kalfsschenkels | Wortel | Bleekselderij | Uien | Brood
-
LONZO DI MANZO
Runderlende | Koningsoester | Pompoen | Krieltjes | Saus van espresso
-
Dolci
-
CANNOLI GIGANTI
Cannoli | Ricotta | Noten | Mandarijnen sorbet
-
SALAME DI CIOCCOLATO
Chocolade salami | Vijgen | Vanille roomijs
-
Tiramisu
Espresso | Savoiardi | Mascarpone | Amaretto
-
FORMAGGI NIZET
Diverse kazen van Nizet’s | Zuidvruchtenbrood | Compote
-
TARTUFI DI CIOCCOLATA
Kleine Italiaanse chocoladetruffels; heerlijk voor bij de koffie!