Terra nova menu
-
Cominciare
-
BRUSCHETTA
Pruimtomaat | Knoflook | Buffelmozzarella | Basilicum
-
PROSCIUTTO DI SAN DANIELE
San Daniele | Salad pea
-
antipasti
-
VITELLO TONATO
Rose gegaarde kalfsmuis | Huisgemaakte tonijnsaus Appelkappertjes
-
CARPACCIO TRADIZIONALE
Ossenhaas | Citroenolie | Parmezaan | Rucola | Pijnboompitten
-
POMODORI ALLA SICILIANA
Tomaat | Tonijn | Little gem | Olijven | Kappertjes | Peterselie
-
CAPESANTE CON CRUDO
Coquille | Parmaham | Doperwten | Munt | Crostini
-
ZUPPA DI PEPERONI ARROSTITI
Paprikasoep | Basilicum | Tomaat | Mascarpone
-
PANZANELLA CON BURRATA
Burrata kaas | Tomaat | Komkommer | Rode ui | Olijfolie | Rode wijnazijn | Getoast brood
-
NOVA SPECIALES
-
LASAGNE ALLA VERDURE
Lasagne | Aubergine | Courgette | Paprika | Parmezaanse kaas | Mozzarella
-
RISOTTO PRIMAVERA
Risotto | Spinazie | Doperwten | Bimi | Haricot verts | Groene asperges | Mozzerella
-
TAGLIATELLE AL RAGU
Tagliatelle | Gehakt | Rode wijn | Tomaat | Wortel | Bleekselderij
-
LINGUINE AGLIO E OLIO CON GAMBERI
Linguine | Rode peper | Olijfolie | Knoflook | Cherrytomaat | Scampi’s
-
LINGUINE CON CAPESANTE E SAMBUCA
Linguine | Coquille | Venkel | Prei | Sambuca | Parmaham
-
Pesce
-
BRANZINO CON CAPONATA
Zeebaars | Kruidenolie | Courgette | Bleekselderij | Aubergine | Krieltjes
-
MOLVA CON CAMPOSTA POMODORI
Lenghaas | Parelcouscous | Saffraan | Courgette | Mini trostomaat | Olijfolie | Basilicum
-
Carne
-
COSTATA DI VITELLO
Kalfsribeye | Rucola | Tomaatjes | Polenta | Salsa verde
-
LONZA DI MANZO
Runderlende | Groene asperge | Courgette | Saus van gepofte knoflook | Krieltjes
-
Dolci
-
TARTUFI DI CIOCCOLATA
Wisselende selectie van Italiaanse chocoladetruffels
-
CANNOLI GIGANTI
Cannoli | Ricotta | Cassata | Bloedsinaasappelsorbet
-
PANNA cotta
Room | Amarena kers | Yoghurt ijs
-
Tiramisu
Espresso | Savoiardi | Mascarpone | Amaretto
-
FORMAGGI NIZET
Diverse kazen van Nizet’s | Zuidvruchtenbrood | Compote